Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

 

Αγαπητές συνδημότισσες αγαπητοί συνδημότες,

Είναι γεγονός ότι παρά την κρίση του πολιτικού μας συστήματος,​​ η​​ Τοπική​​ Αυτοδιοίκηση ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επειδή ακριβώς κρίνεται και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, έρχεται σε άμεση επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της.

Στη διάρκεια της θητείας μου στον δημαρχιακό θώκο της Σιντικής​​ υλοποιήθηκε το προεκλογικό μας πρόγραμμα ​​ σχεδόν​​ στο σύνολό του.​​ Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τον περιορισμό των πόρων​​ από​​ το κράτος,​​ διεκδικήθηκαν αποτελεσματικά​​ μεγάλα​​ προγράμματα,​​ έγιναν παρεμβάσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον δήμο και​​ δόθηκε προτεραιότητα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας.​​ 

Σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του δήμου που υπερέβαλαν εαυτό, θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό ο στόχος επιτεύχθηκε. Με καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών, με διαφάνεια στις συναλλαγές, με αξιοκρατικά κριτήρια στην επιλογή προσώπων και με​​ περιορισμό των άσκοπων​​ εξόδων,​​ μπορέσαμε​​ να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα αλλά και να δρομολογήσουμε τις λύσεις σε άλλα.

Δεν είμαι ο δήμαρχος που τα έκανε όλα. Είμαι όμως ο δήμαρχος που τα προσπάθησε όλα​​ και θέλω μαζί​​ με εσάς,​​ να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα στη νέα θητεία.

Για αυτό και θέτω τον εαυτό μου και πάλι στην κρίση των δημοτών για τις εκλογές του Μαΐου.​​ Μαζί με​​ τους​​ ικανούς​​ συνεργάτες μου, ζητώ την εμπιστοσύνη και τη ψήφο σας για να συνεχίζουμε το έργο μας.

Ως υποψήφιος Δήμαρχος,​​ προσκαλώ καθεμιά και καθέναν από εσάς,​​ να κάνει αυτές τις δημοτικές εκλογές​​ προσωπική​​ του υπόθεση​​ και​​ να συγκρίνει πρόσωπα, προγράμματα, αρχές και αξίες όσων διεκδικούν​​ το​​ δήμο Σιντικής.

 

Με εκτίμηση

Φώτης Δομουχτσίδης

Δήμαρχος Σιντικής

Επικεφαλής συνδυασμού​​ «Σιντική​​ -​​ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

 

 1. Τσαταλτζινός Γεώργιος says:

  Φώτη παρά το ότι η γνωριμία μας ξεκινάει από το 2014, σ’ έχω χαρακτηρίσει δημόσια όχι μία αλλά τέσσερις φορές “ντόμπρο” “ευθύ χαρακτήρᨔ επειδή αυτά που μου είχες υποσχεθεί κατά καιρούς και δεν ήταν καθόλου θέματα προσωπικά, δεν έμειναν στο “θα”, αλλά αυτά που ήταν εφικτά υλοποιήθηκαν. Για όλα όμως έγιναν έντονες προσπάθειες Το έργο σου που αφορά τον Δήμο, οδικό, σκουπίδια, καλωπισμός, προβολή του Σιδηροκάστρου στην έκθεση Θεσσαλονίκης, στην Ρωσσία καθώς και η θεσμοθέτηση της Αναβίωσης για την προσέλκυση επισκεπτών στο Σιδηρόκαστρο απ’ ό,τι άκουσα από πολλούς στην περιοχή, κρίνεται πολύ θετικό. Η αλήθεια είναι πως οι συγκυρίες είναι φοβερά δύσκολες για τους Δήμους, με τις πενιχρές δυστυχώς χρηματοδοτήσεις από την Κεντρική Διοίκηση. Το ότι έφερες τα οικονομικά σε επίπεδο θετικά διαχειρίσιμο, είναι μια σημαντικότατη επιτυχία αφού οι περισσότεροι Δήμοι στην Ελλάδα δυστυχώς αδυνατούν να το επιτύχουν με τεράστια ελλείμματα. Ασφαλώς θα υπάρχουν παράπονα, αλλά αυτά νομίζω πως αφορούν προσωπικές διαφορές και με λίγη καλή θέληση και εξηγήσεις μπορούν να λυθούν. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην νέα σου προσπάθεια και εύχομαι οι Σιντίκιοι να επιλέξουν τους πιο άξιους που θα σε βοηθήσουν στη συνέχιση του έργου σου.

 2. Νάντια says:

  Συγχαρητήρια κ. Φώτη. Πολύ καλή η ιστοσελίδα σας. Εύχομαι τα καλύτερα

 3. Κώστας Π. says:

  Καλή επιτυχία δήμαρχε από Γερμανία

 4. Πέτρος says:

  Ο δήμαρχος που έχει προσφέρει έργο στον δήμο.
  Μπράβο σας κ. Δομουχτσίδη.

 5. Ειρήνη says:

  Καλή επιτυχία δήμαρχε. Άλλη μια θητεία είναι μπροστά σου

 6. Γιάννης Κότσιρας says:

  Από Θεσσαλονίκη Δήμαρχε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία
  Είσαι δύναμη

 7. Ειρήνη Αντωνιάδου says:

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!

 8. Μπάμπης says:

  Άξιος Φώτη. Θα δούμε πολλά περισσότερα από σένα στη νέα θητεϊα

 9. Μιχαηλ Μελικιδης says:

  ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΔΉΜΑΡΧΕ ΜΟΥ Η ΣΤΗΡΊΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΈΝΗ

 10. Νίκος Ανδρεάδης says:

  Από Αθήνα Φώτη καλή επιτυχία. Θα ανέβουμε να σε ψηφίσουμε

 11. Δέσποινα Μπασδέκη says:

  Κύριε Δομουχτσίδη είστε ένας άνθρωπος που η περιοχή της Σιντικής έχει ανάγκη για να βαδίσει μπροστά. Εγώ δυστυχώς δεν ζω ποια εκεί αλλά ευελπιστώ να γυρίσω κάποια στιγμή. Καλή επιτυχία που είμαι σίγουρη πως θα την έχετε.

Κάντε ένα σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.
Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.