«Άτακτη υποχώρηση» για Όλγα Φυταγκουρίδου και Ιωσήφ Παναγιωτίδη

Μετά την κατά κράτος επικράτηση του Φώτη Δομουχτσίδη έναντι των συνυποψηφίων του​​ δημάρχων για τον δήμο Σιντικής στο Debate του Επιλογές​​ TV, ο κ. Παναγιωτίδης και η κ. Φυταγκουρίδου ακύρωσαν την παρουσία τους στο επόμενο ντιμπέιτ που θα διεξαγόταν από το Δίκτυο Τηλεόραση την ίδια μέρα το βράδυ, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού.

Είναι πλέον προφανές πως ούτε θεωρητικά μπορούν να αντιμετωπίσουν τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, πόσο μάλλον να ασκήσουν διοίκηση.

Αλήθεια, πώς θα απολογηθούν στους συνεργάτες τους, στους υποψήφιους των συνδυασμών τους και κυρίως στους ψηφοφόρους τους για την επιλογή τους να σαλπίσουν άτακτη υποχώρηση;​​ 

Μετά και από αυτά τα γεγονότα κατάλαβε ο κάθε πολίτης του δήμου μας, πως η μόνη εγγύηση για την συνέχιση του μεγάλου έργου που πραγματοποιούμε στη Σιντική, είναι ο​​ συνδυασμός "ΣΙΝΤΙΚΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" και ο υπ. Δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης.

Οι πολίτες την Κυριακή 26 Μαΐου​​ θα δώσουν την απάντηση τους.

Υ.Γ. ​​ Επικροτούμε την στάση της κ. Ιωαννίδου, υποψήφια με την "Λαϊκή Συσπείρωση",​​ που δεν κρύφτηκε πίσω από ανούσιες δικαιολογίες για όρους του Debate και ήταν πρόθυμη να συμμετάσχει.​​ 

Για τον κ. Λούγγο δεν έχουμε να πούμε κάτι καθώς από την αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήταν παρών σε κανένα Debate προτιμώντας την σιωπή.

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΕΘΑ

Κάντε ένα σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται.
Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.